ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στα βουνά της Παπούτσας – Μαζί τους και τρία ανήλικα

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στα βουνά της Παπούτσας – Μαζί τους και τρία ανήλικα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παλαιχωρίου και Αγρού μετά από πληροφορία πως ομάδα πεζοπόρων χάθηκε το απογευμα της Δευτέρας (13/08) στα ορεινά της επαρχίας Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας 13/08, ομάδα πεζοπόρων, αποτελούμενη από έξι ενήλικες και 3 ανήλικα παιδιά, έχασαν τον προσανατολισμό τους ενώ περπατούσαν σε μονοπάτι της φύσης στην περιοχή Παπούτσα, στο Παλαιχώρι, κατευθυνόμενοι προς Άγιο Θεόδωρο Αγρού.

Μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Παλαιχωρίου και Αγρού, μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα εννέα πρόσωπα στο δρόμο Αγίου Θεόδωρου και Ζωοπηγής και τους μετέφεραν στο Παλαιχώρι, όπου αυτοί είχαν σταθμεύσει τα οχήματα τους. Τα εννέα πρόσωπα αφού δεν είχαν υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό αναχώρησαν με τα οχήματα τους για να επιστρέψουν στις οικίες τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE