ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στα βουνά της Παπούτσας – Μαζί τους και τρία ανήλικα

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στα βουνά της Παπούτσας – Μαζί τους και τρία ανήλικα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παλαιχωρίου και Αγρού μετά από πληροφορία πως ομάδα πεζοπόρων χάθηκε το απογευμα της Δευτέρας (13/08) στα ορεινά της επαρχίας Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας 13/08, ομάδα πεζοπόρων, αποτελούμενη από έξι ενήλικες και 3 ανήλικα παιδιά, έχασαν τον προσανατολισμό τους ενώ περπατούσαν σε μονοπάτι της φύσης στην περιοχή Παπούτσα, στο Παλαιχώρι, κατευθυνόμενοι προς Άγιο Θεόδωρο Αγρού.

Μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Παλαιχωρίου και Αγρού, μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν τα εννέα πρόσωπα στο δρόμο Αγίου Θεόδωρου και Ζωοπηγής και τους μετέφεραν στο Παλαιχώρι, όπου αυτοί είχαν σταθμεύσει τα οχήματα τους. Τα εννέα πρόσωπα αφού δεν είχαν υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό αναχώρησαν με τα οχήματα τους για να επιστρέψουν στις οικίες τους.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE