Η σύντροφος του Τσουρούλλη μας δείχνει την ευλυγισία της σε παραλία της Πάφου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η σύντροφος του Τσουρούλλη μας δείχνει την ευλυγισία της σε παραλία της Πάφου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Πάφου. 

Οι δυό τους δεν σταματούν να αναρτούν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαρισμούς στο Instagram, δείχνοντας μας τα πανέμορφα τοπία, αλλά και τις ξεχωριστές στιγμές που μοιράζονται.

Η πρόσφατη φωτογραφία της Γιολίτη μας αφήνει άφωνους, αφού για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την εκπληκτική ευλυγισία και το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει. Στην παραλία του ξενοδοχείου και όπως όλα δείχνουν σε ένα απομονωμένο μαγευτικό μέρος πόζαρε κάνοντας ασκήσεις yoga.

Δείτε την σχετική φωτογραφία παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE