Η σύντροφος του Τσουρούλλη μας δείχνει την ευλυγισία της σε παραλία της Πάφου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η σύντροφος του Τσουρούλλη μας δείχνει την ευλυγισία της σε παραλία της Πάφου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Πάφου. 

Οι δυό τους δεν σταματούν να αναρτούν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαρισμούς στο Instagram, δείχνοντας μας τα πανέμορφα τοπία, αλλά και τις ξεχωριστές στιγμές που μοιράζονται.

Η πρόσφατη φωτογραφία της Γιολίτη μας αφήνει άφωνους, αφού για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την εκπληκτική ευλυγισία και το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει. Στην παραλία του ξενοδοχείου και όπως όλα δείχνουν σε ένα απομονωμένο μαγευτικό μέρος πόζαρε κάνοντας ασκήσεις yoga.

Δείτε την σχετική φωτογραφία παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE