Φρενίτιδα για το «Halloumi King» - Απίστευτα πράγματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Φρενίτιδα για το «Halloumi King» - Απίστευτα πράγματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι Βρετανοί απαιτούν από γνωστή αλυσίδα fast- food να προσθέσει στο μενού της το «Halloumi King».

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων ‘Burger King’, ξεκίνησε να διαθέτει το «Halloumi King» στην Σουηδία και όπως αναφέρεται στην βρετανική Daily Mail, οι λάτρεις του τυριού στο Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται να… ζήλεψαν!

Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, αρκετοί βρετανοί κάλεσαν την εταιρεία και απαίτησαν να το προσθέσει και στο μενού της στο Η.Β.

Να σημειωθεί ότι το «Halloumi King», είναι ένα σάντουιτς, με χαλούμι, ανάμεσα σε δύο μισές καραβίδες burger, μαγιονέζα, κρεμμύδια, ντομάτα και μαρούλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE