ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σε καταστολή 21χρονος - Πήγαν να του σπάσουν το κεφάλι 12 τουρίστες στην Αγία Νάπα

Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σε καταστολή 21χρονος - Πήγαν να του σπάσουν το κεφάλι 12 τουρίστες στην Αγία Νάπα

Σε καταστολή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται τουρίστας 21 χρόνων από τη Βρετανία, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης 14/8 δέχθηκε επίθεση από ομοεθνείς του στην πλατεία της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα τουρίστας 21 χρόνων από τη Βρετανία, μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε στην πλατεία της Αγίας Νάπας.

Ο 21χρονος εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, και διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα μαστοειδούς απόφυσης (οστό στο πίσω μέρος του κρανίου), κάταγμα κροταφικής χώρας, υποσκληρίδιο αιμάτωμα, θλαστικό τραύμα στη μύτη και εκδορές στο κεφάλι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο 21χρονος διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή, και βρίσκεται σε καταστολή.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση από 12 άλλους τουρίστες από τη Βρετανία, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, οι οποίοι και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top