Άντρεα Κυριάκου: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με κόκκινο μπικίνι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Άντρεα Κυριάκου: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με κόκκινο μπικίνι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η Άντρεα Κυριάκου βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό. 

Απο τις πιο όμορφες εγκυμονούσες, απολαμβάνουμε να βλέπουμε τις φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας. Η κοιλίτσα της μέρα παρα μέρα μεγαλώνει ενώ η ίδια άρχισε ήδη να μετρά αντίστροφα για την μεγάλη μέρα.

Η Άντρεα σήμερα Τρίτη 14/8 απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα μαζί με την οικογένεια της. Φυσικά η μελαχρινή καλλονή τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της, με το κόκκινο μπικίνι που επέλεξε να κλέβει την παράσταση.

Δείτε την σχετική φωτογραφία παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.