ΚΟΣΜΟΣ

Γένοβα: Η στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας - Συγκλονιστικές εικόνες - VIDEO

Γένοβα: Η στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας - Συγκλονιστικές εικόνες  - VIDEO

Τη στιγμή που η γέφυρα καταρρέει την Τρίτη 14/08, κατέγραψε με την κάμερά του χρήστης του διαδικτύου.

Οι φωνές του και η αγωνία του είναι χαρακτηριστικές της τραγωδίας που βλέπει να εκτυλίσσεται εκατοντάδες μέτρα μακριά του.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, "υπάρχουν αυτοκίνητα και άνθρωποι κάτω από τα συντρίμμια στη Γένοβα", όπου κατέρρευσε οδογέφυρα στον αυτοκινητόδρομο Α 10.

Ο δρόμος έχει καταρρεύσει σε μήκος εκατό μέτρων. H οδογέφυρα κόπηκε στα δύο. Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια με τους οδηγούς τους, σύμφωνα με την Rai.

Στην περιοχή υπάρχουν και σπίτια, που μπορεί να υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Η γέφυρα χτίσθηκε το 1965 και αιτία της κατάρρευσης μπορεί να είναι και η ισχυρή νεροποντή που έπληξε την περιοχή

Δείτε τη σκηνή:

 https://www.youtube.com/watch?v=9UyQB6QL2Rc

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top