Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στην Τουρκία

Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στην Τουρκία

Επειτα από περίπου πέντε μήνες, οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που κρατούνταν στην Αδριανούπολη θα αφεθούν ελεύθεροι.

Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι το δικαστήριο αποφάσισε πως ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης θα αφεθούν ελεύθεροι, έως τη δίκη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ επιστρέφουν στην Ελλάδα. 

Έλευθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους από το τουρκικό δικαστήριο αφήνονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ελληνίδα πρόξενος ενημέρωσε σχετικά τους γονείς των δύο στρατιωτικών.

Μήνυμα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα μετά την είδηση για αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE