ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μπουκάλια μπύρας προκάλεσαν ουρές οχημάτων - Πυροσβεστική στο σημείο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Μπουκάλια μπύρας προκάλεσαν ουρές οχημάτων - Πυροσβεστική στο σημείο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυκνή τροχαία κίνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14/08 στον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 19:00 το βράδυ της Τρίτης 14/08 στον κυκλικό Παραλιμνίου, έπεσαν στο οδόστρωμα από φορτηγό που μετέφερε οινοπνευματώδη ποτά κασόνια μπύρας, με αποτέλεσμα να σπάσουν και να γεμίσει το οδόστρωμα με γυαλιά.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου έκανε χρήση υδραντλίας για να απομακρύνει τα θραύσματα από την άσφαλτο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της βρέθηκαν στο σημείο, για αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης μέχρι να καθαρίσει ο δρόμος από τα γυαλιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE