Χ. Κούκλατζης «Ελπίζαμε στην Παναγία να κάνει το θαύμα της»

Χ. Κούκλατζης «Ελπίζαμε στην Παναγία να κάνει το θαύμα της»

«Επειδή προσβλέπουμε στην Παναγία, περιμέναμε να κάνει το θαύμα της, όπως καταλαβαίνετε η συγκίνηση είναι μεγάλη», ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χρήστος Κούκλατζης, θείος του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη, ο οποίος κρατείτο από τον περασμένο Μάρτιο στις φυλακές της Αδριανούπολης μαζί με τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη.

Οι δύο στρατιωτικοί απελευθερώθηκαν με απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου, σήμερα χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ αν υπήρχαν ενδείξεις ότι επίκειται η αποφυλάκιση των δύο στρατιωτικών, ο κ. Κούκλατζης ανέφερε ότι δεν υπήρχε στην πράξη οτιδήποτε που να παραπέμπει στη σημερινή απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου, «όμως επειδή προσδοκούμε στην Παναγία, ελπίζαμε και περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή κάτι να ακούσουμε».

Αυτή τη στιγμή τρέμουν τα χέρια μου, σίγουρα είναι ένας Δεκαπενταύγουστος που θα τον θυμόμαστε, κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE