Αεροπορικός… γολγοθάς για τον Ολυμπιακό

Αεροπορικός… γολγοθάς για τον Ολυμπιακό

Με καθυστέρηση και ταλαιπωρία θα φτάσει στην Ελβετία ο Ολυμπιακός, καθώς η αρχική του πτήση ακυρώθηκε και επιστρατεύτηκε τσάρτερ για την Ζυρίχη.

Ένα απρόοπτο πρόβλημα στο αεροσκάφος που επρόκειτο να μεταφέρει τον Ολυμπιακό στην Ελβετία έβαλε σε… μπελάδες και ταλαιπωρία την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ταξίδεψαν την χώρα της κεντρικής Ευρώπης, για την ρεβάνς με την Λουκέρνη της Πέμπτης, με την προγραμματισμένη (17:50) πτήση της «SWISS INTL AIR LINES» λόγω βλάβης στο σύστημα απογείωσης.

Οι προσπάθειες εύρεσης του ανταλλακτικού για την άμεση επισκευή θα απαιτούσαν επιπλέον χρόνο και τελικώς ο Ολυμπιακός ταξιδεύει προς Ζυρίχη με ναυλωμένο τσάρτερ που «πέταξε» στις 20:00 και στην συνέχεια θα γίνει οδικώς η μετάβαση προς Λουκέρνη.

πηγή:Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE