ΠτΔ μετά το δείπνο με Γκουτέρες: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα πρώτη συζήτηση» - Τι ακολουθεί σήμερα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακάθησε στο δείπνο που παρέθεσε ο ΓΓ των ΗΕ στο πλαίσιο της δεύτερης διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό
Ένα απρόοπτο πρόβλημα στο αεροσκάφος που επρόκειτο να μεταφέρει τον Ολυμπιακό στην Ελβετία έβαλε σε… μπελάδες και ταλαιπωρία την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ταξίδεψαν την χώρα της κεντρικής Ευρώπης, για την ρεβάνς με την Λουκέρνη της Πέμπτης, με την προγραμματισμένη (17:50) πτήση της «SWISS INTL AIR LINES» λόγω βλάβης στο σύστημα απογείωσης.
Οι προσπάθειες εύρεσης του ανταλλακτικού για την άμεση επισκευή θα απαιτούσαν επιπλέον χρόνο και τελικώς ο Ολυμπιακός ταξιδεύει προς Ζυρίχη με ναυλωμένο τσάρτερ που «πέταξε» στις 20:00 και στην συνέχεια θα γίνει οδικώς η μετάβαση προς Λουκέρνη.
πηγή:Sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις