Έριξε και μεταγραφική «βόμβα» με Βέρνμπλουμ ο Γ.Σαββίδης (pics)

Έριξε και μεταγραφική «βόμβα» με Βέρνμπλουμ ο Γ.Σαββίδης (pics)

Το… κερασάκι στην τούρτα, μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ, μπήκε από τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος προανήγγειλε την μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ!

Αμέσως μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας, ο Γιώργος Σαββίδης εμφανίστηκε με… ποσταρίσματα που αφορούν τον 32χρονο Σουηδό.

Αφού στάθηκε στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και στους πανηγυρισμούς από τα αποδυτήρια της ομάδας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μια οικογένεια, ο Γιώργος Σαββίδης «χτύπησε» διαδικτυακά με αναρτήσεις που αφορούν τον Πόντους Βέρνμπλουμ, προαναγγέλλοντας μεταγραφική… βόμβα με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Το μεταγραφικό… σήριαλ της υπόθεσης του Βέρνμπλουμ φαίνεται πως μπήκε στην τελική ευθεία, με τον γιο του μεγαλομετόχου να τον «ντύνει” στα ασπρόμαυρα, κάνοντας λογοπαίγνιο και με το όνομά του, με τη λύρα στα χέρια του.

Δείτε παρακάτω:

πηγή:sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE