Έριξε και μεταγραφική «βόμβα» με Βέρνμπλουμ ο Γ.Σαββίδης (pics)

Έριξε και μεταγραφική «βόμβα» με Βέρνμπλουμ ο Γ.Σαββίδης (pics)

Το… κερασάκι στην τούρτα, μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ, μπήκε από τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος προανήγγειλε την μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ!

Αμέσως μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας, ο Γιώργος Σαββίδης εμφανίστηκε με… ποσταρίσματα που αφορούν τον 32χρονο Σουηδό.

Αφού στάθηκε στην παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και στους πανηγυρισμούς από τα αποδυτήρια της ομάδας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μια οικογένεια, ο Γιώργος Σαββίδης «χτύπησε» διαδικτυακά με αναρτήσεις που αφορούν τον Πόντους Βέρνμπλουμ, προαναγγέλλοντας μεταγραφική… βόμβα με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Το μεταγραφικό… σήριαλ της υπόθεσης του Βέρνμπλουμ φαίνεται πως μπήκε στην τελική ευθεία, με τον γιο του μεγαλομετόχου να τον «ντύνει” στα ασπρόμαυρα, κάνοντας λογοπαίγνιο και με το όνομά του, με τη λύρα στα χέρια του.

Δείτε παρακάτω:

πηγή:sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Συναγερμού, το πολιτικό θερμόμετρο στην Πινδάρου ανεβαίνει αισθητά. Η ημερομηνία-ορόσημο της Τρίτης, 9 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία για έντονες εσωκομματικές διεργασίες, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι οι κάλπες, δεν θα αποφευχθούν σε αρκετές επαρχίες.