ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Κλοπή με πανάκριβα τιμαλφή – Πώς μπήκαν στο σπίτι 63χρονης

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Κλοπή με πανάκριβα τιμαλφή – Πώς μπήκαν στο σπίτι 63χρονης

Καταγγελία για κλοπή έφθασε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (14/8) στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας.

Συγκεκριμένα, 63χρονη κάτοικος Κύπρου κατήγγειλε ότι ανάμεσα στις 13:00 και στις 23:00 της Τρίτης διαρρήχθηκε η οικία της στην Πέγεια.

Κλάπηκαν ένα χρυσό ρολόι αξίας 4.500 περίπου ευρώ, δύο βραχιόλια αξίας 1.000 ευρώ και χρηματικό ποσό ύψους 3.000 ευρώ περίπου.

Τα κλοπιμαία, που βρίσκονταν στη συρταριέρα του υπνοδωματίου της, ανέρχονται συνολικά στα 8.500 περίπου ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από κλειστή αλλά απασφάλιστη πόρτα.’

Συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE