Άγρια δολοφονία στην Ελλάδα: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Άγρια δολοφονία στην Ελλάδα: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του

Πατέρας σκότωσε τον γιο, μπροστά στα μάτια της μάνας και άλλων συγγενών, κατά την διάρκεια επεισοδίου για οικογενειακές διαφορές, το απόγευμα της Τρίτης (14/8) στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω.

Θύμα είναι ένας 51χρονος Ρομά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, ενώ αναζητείται ο 67χρονος πατέρας του, για τον φόνο.
 
Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τις καταθέσεις των συγγενών, πατέρας και γιος λογομάχησαν για οικογενειακά θέματα και τότε ο πατέρας άρπαξε την καραμπίνα του και τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Στην συνέχεια ο 67χρονος δράστης, διέφυγε παίρνοντας μαζί του και το όπλο του εγκλήματος και γίνονται έρευνες από την Αστυνομία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.
 
protothema.gr
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE