Θα σκάσει τέτοια «ΒΟΜΒΑ»; Σε ποια μεγάλη ευρωπαΐκή ομάδα στέλνουν τον Ζιντάν από του χρόνου

Θα σκάσει τέτοια «ΒΟΜΒΑ»; Σε ποια μεγάλη ευρωπαΐκή ομάδα στέλνουν τον Ζιντάν από του χρόνου

Δημοσιεύματα από την Γαλλία θέλουν τον Ζινεντίν Ζιντάν την σεζόν 2019-20 να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έπειτα από τρεις σερί κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ ως τεχνικός της Ρεάλ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους «μερένγκες» και παράλληλα να μην καθίσει σε κάποιον πάγκο την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο ο ίδιος ετοιμάζει τα σχέδια του για την σεζόν 2019-20. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα Equipe ο «Ζιζού» σκέφτεται να δοκιμάσει την τύχη του την συγκεκριμένη χρονιά στην Premier League και για την ακρίβεια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος θαύμαζε τους «κόκκινους διαβόλους» από την εποχή που αυτοί είχαν στον πάγκο τους τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Την δεδομένη χρονική στιγμή αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί λόγω της παρουσίας του Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου, με τα δεδομένα του επόμενου καλοκαιριού να είναι άγνωστο πως θα διαμορφωθούν.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE