ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΜΗΛΙΚΟΥΡΙ: Υπό μερικό έλεγχο - Επιχειρούν πέραν των 100 του Τμήματος Δασών

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΜΗΛΙΚΟΥΡΙ: Υπό μερικό έλεγχο - Επιχειρούν πέραν των 100 του Τμήματος Δασών

Σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις παρυφές της κοινότητας Mηλικουρίου το μεσημέρι της Τετάρτης (15/8) αλλά η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Τμήματος Δασών Ανδρέα Χρήστου με δηλώσεις του στο ThemaOnline η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο λίγα λεπτά προηγουμένως (16:30).

Στο σημείο συνεχίζουν να βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις του Τμήματος Δασών οι οποίες προσπαθούν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά που ξέσπασε κοντά στην κατοικημένη περιοχή.

Επίσης έχουν κινητοποιηθεί και πτητικά μέσα ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών για συντονισμό της κατάσβεσης.

Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν από των εκπρόσωπο τύπου του Τμήματος Δασών στην περιοχή για την κατάσβεση της φωτιάς βρίσκεται πέραν των 100 ατόμων από το προσωπικό του Τμήματος Δασών καθώς και πέραν των 30 πυροσβεστικών οχημάτων.

Για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά βοηθούν και 7 πτητικά μέσα με την ενεργοποίηση του Σχεδίου ΙΚΑΡΟΣ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE