«Θα υποφέρουμε σε κάποια σημεία» / «Ίσως να ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ τις Κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη»

«Θα υποφέρουμε σε κάποια σημεία» / «Ίσως να ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ τις Κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη»

Ο Αντόνι Ιραόλα παραθέτει διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού (16/8) επαναληπτικού κόντρα στη Στουρμ Γκρατς.

Στο πάνελ μαζί του ο Νάτσο Κάσες.

Αναλυτικά όσα υπογράμμισε ο κόουτς:

«Περιμένω παρόμοιες συμπεριφορές από τις δύο ομάδες όπως το πρώτο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν να έχουν την κατοχή, όποιος είναι πιο έτοιμος έχει το προβάδισμα».

«Ναι μεν έχουμε αποκτήσει προβάδισμα, αλλά θεωρώ πως όποια ομάδα παίξει καλύτερα αύριο (16/8) θα έχει πάρει την πρόκριση».

«Πρώτα  έχω να πω πως έχουμε να αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα με καλή τακτική. Ακόμη και αν κάναμε ένα καλό ματς στην έδρα τους μην ξεχνάτε πως είχαν την κατοχή. Είμαι σίγουρος πως σε κάποιες στιγμές στο ματς θα υποφέρουμε και το κλειδί είναι να είμαστε ομαδικοί και να εκμεταλλευτούμε τα κενά όταν πάρουν ρίσκο να επιτεθούν».

«Είναι καλό πως ακόμη δεν δεχθήκαμε γκολ σε παιχνίδι αλλά δεν λέει κάτι αυτό για αύριο. Δεν σημαίνει πως δεν θα μπορέσει η Στουρμ να σκοράρει. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης όμως είμαι χαρούμενος για την απόδοσή μας μέχρι στιγμής».

Όσα τόνισε ο Κάσες:

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αύριο και για εμάς και για το κόσμο. Τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίξουν και να δυσκολέψουν το έργο του αντιπάλου».

«Για εμένα είναι η πρώτη φορά που έπαιξα στην Αυστρία από την αρχή ένα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ. Όταν ήρθα στην ΑΕΚ ήξερα πως θα έχουμε τέτοια ματς, μου αρέσει και το πρωτάθλημα και έχω διαπιστώσει πως ίσως υποτιμούν κάποιες ομάδες της Κύπρου συλλόγοι από άλλες χώρες, όμως σαν Κυπριακές ομάδες έχουμε ανταγωνιστικά σύνολα και στην Ευρώπη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE