H Khloe Kardashian δεν είναι όσο μαγική νόμιζε μετά την γέννηση της κόρης της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H Khloe Kardashian δεν είναι όσο μαγική νόμιζε μετά την γέννηση της κόρης της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοκάρει η εικόνα της Κλόε Καρντάσιαν με μαγιό λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και της απώλειας των 15 κιλών.

Η Κλόε Καρντάσιαν πριν από μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της Τρου Τόμπσον. Πρόσφατα η διάσημη τηλεπερσόνα σε συνέντευξή της είπε πώς κατάφερε να χάσει 15 κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη.

Αυτό που τόσο καιρό περίμεναν οι παπαράτσι ήταν να την «συλλάβουν» και να την φωτογραφίσουν με μαγιό. Και να που έγινε. Στo λογαριασμό Hhpeople στο Instagram ο διαχειριστής της σελίδας έχει ανεβάσει φωτογραφία της Κλόε με μαγιό και το θέαμα σοκάρει.

Η Κλόε απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μεξικό με τον σύντροφό της Tristan Thompson. Από τις φωτογραφίες φαίνεται η Κλόε με μαγιό και αυτό που βλέπουμε είναι πώς έχει μια αλλόκοτη περιφέρεια.

Αυτή είναι η εικόνα της όπως την παρουσιάζει η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram

Από protothema

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE