ΠΑΦΟΣ: Παιδάκι 1,5 χρόνου σε κωματώδη κατάσταση - Ίχνη παράνομων ουσιών στον οργανισμό του

ΠΑΦΟΣ: Παιδάκι 1,5 χρόνου σε κωματώδη κατάσταση - Ίχνη παράνομων ουσιών στον οργανισμό του

Σύμφωνα με τις αναλύσεις που έγιναν στο παιδάκι 1,5 χρονών εντοπίστηκαν παράνομες ουσίες στον οργανισμό του.

Το παιδάκι αρχικά διακομίστηκε την Τρίτη (14/8) στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου από την μητέρα του όπου εκεί τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα.

Η μητέρα του αρχικά ανάφερε στους γιατρούς ότι το παιδί της έπεσε στο έδαφος και κτύπησε στο κεφάλι.

Οι επί καθήκοντι ιατροί έκριναν ότι ήταν αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάριο Νοσοκομείο στην Λευκωσία.

Από το παιδί που συνέχιζε να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκύπτει η ύπαρξη παράνομων ουσιών στον οργανισμό του παιδιού.

Η Αστυνομία συνεχίζει την διερεύνηση του συμβάντος με την κατάσταση της υγείας του παιδιού να είναι καλύτερη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE