ΛΑΡΝΑΚΑ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας που έχασε την ζωή της στο Μακένζυ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας που έχασε την ζωή της στο Μακένζυ

Γυναίκα από τη Πάφο έχασε τη ζωή της στη Λάρνακα.

Γυναίκα 82 χρόνων, η Ειρήνη Φιλίππου, από την Πάφο, απεβίωσε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά που εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητη στη θάλασσα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 13.30 το μεσημέρι της Τετάρτης (15/8) λήφθηκε πληροφορία στην ΑΔΕ Λάρνακας ότι στη παραλιακή περιοχή Μακένζυ οι ναυαγοσώστες είχαν ανασύρει από την θάλασσα γυναίκα η οποία δεν είχε τις αισθήσεις της.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την Ειρήνη Φιλίππου, 82 χρόνων από την Πάφο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE