Η υπεύθυνη ασθενοφόρων για νέο περιστατικό βίας - «ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ»

Η υπεύθυνη ασθενοφόρων για νέο περιστατικό βίας - «ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ»

Οργισμένο, αλλά και δικαιολογημένο, μήνυμα της υπεύθυνης των ασθενοφόρων Ριάνα Κωνσταντίνου για το περιστατικό σε περιοχή μόλις έξω από τον Καλοπαναγιώτη.

Το περιστατικό έγινε έξω από τον Καλοπαναγιώτη όπου άνθρωπος σε κατάσταση μέθης έχασε τις αισθήσεις του σε δρόμο της κοινότητας.

Όταν όμως βρέθηκε εκεί το πλήρωμα των διασωστών με ασθενοφόρο στην προσπάθεια του να τον τοποθετήσει εντός αυτός ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Αυτός επιτέθηκε σε γυναίκα νοσηλευτή με τον οδηγό του ασθενοφόρου να επεμβαίνει για να τον σταματήσει.

Ο «ασθενής» τότε επιτέθηκε στον οδηγό τον οποίο έριξε από ύψος 4,5 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη.

Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

Αντίδραση από την Ριάνα Κωνσταντίνου στο Facebook

Το περιστατικό βίας κατά νοσηλευτών σχολιάζει με ανάρτηση της η υπεύθυνη ασθενοφόρων Ριάνα Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει «πως γίνεται εμείς να διασώζουμε την ζωή σας και εσείς να μας σκοτώνετε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE