Τούρκοι σπάζουν και... πυροβολούν iPhone - Βγάζουν το άχτι τους στην Κόκα Κόλα - VIDEO

Τούρκοι σπάζουν και... πυροβολούν iPhone - Βγάζουν το άχτι τους στην Κόκα Κόλα - VIDEO

Δεν ήταν να ανακοινώσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι μποϊκοτάρει το iPhone ως αντίποινα για τον διπλασιασμό των δασμών στον τουρκικό χάλυβα από τον Ντόναλντ Τραμπ, και οι Τούρκοι πιστοί στον πρόεδρό τους άρχισαν με περίσσειο καμάρι να κάνουν τα... αντίποινα πραγματικότητα.

Βίντεο που αναρτήθηκαν τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δείχνουν πολίτες να καταστρέφουν με χαρά τα iPhone τους, με βαριοπούλες, σφυριά, αλλά και σφαίρες.

Αυτά τα βίντεο, όπως είναι φυσικό έχουν και... παραλήπτες, καθώς τα αφιερώνουν στους λογαριασμούς @realDonaldTrump @AppleSupport @CocaCola ενώ άλλοι βάζουν hashtag USA.

Η γενικευμένη αυτή οργή κατά του Τραμπ και των ΗΠΑ έχει εκφραστεί με ποικίλους τρόπους από τους Τούρκους. Αξίζει να σημειωθεί η χθεσινή προσευχή ενός ιμάμη για να καταστραφεί το αμερικανικό νόμισμα, ενώ πριν από μερικές μέρες πλήθος κόσμου σε διάφορες πόλεις της χώρας έσκιζαν τα «κακά δολάρια».

Άλλοι πάλι στο πλαίσιο του μποϊκοτάζ των αμερικανικών προϊόντων έχυσαν την coca cola τους μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht