Σύμβουλος Ερντογάν: Αποτρέπουμε «οικονομικό πραξικόπημα»

Σύμβουλος Ερντογάν: Αποτρέπουμε «οικονομικό πραξικόπημα»

Για απόπειρα «οικονομικού πραξικοπήματος» εναντίον της Τουρκίας έκανε λόγο ο διευθυντής επικοινωνίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Φαχρετίν Αλτούν, προειδοποιώντας ότι η Άγκυρα δεν θα ξεχάσει αυτούς που στράφηκαν εναντίον της.

«Αποτρέπουμε αυτήν την προσπάθεια οικονομικού πραξικοπήματος με την ηγεσία του προέδρου μας και την προνοητικότητα του τουρκικού έθνους. Σε αυτό το πλαίσιο, αυτό το ισχυρό έθνος δεν θα ξεχάσει εκείνους που ήταν μαζί του και όσους ήταν εναντίον του», τόνισε ο Αλτούν σε μήνυμά του στο Twitter. 
 
Οι σχέσεις ΗΠΑ και Τουρκίας κλυδωνίστηκαν επικίνδυνα όταν ο Ντόναλντ Τραμπ επέβαλε κυρώσεις σε δύο υπουργούς του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου, αφότου η Τουρκία αρνήθηκε να απελευθερώσει τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τρομοκρατία και κατασκοπεία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE