Σκληραίνει η κόντρα Πογκμπά – Μουρίνιο

Σκληραίνει η κόντρα Πογκμπά – Μουρίνιο

Οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά μπαίνουν σε νέα επεισόδια μετά τα όσα άφησε να εννοηθούν ο Γάλλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πογκμπά μετά τη νίκη επί της Λέστερ στην πρεμιέρα της Premier League ανέφερε πως υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να αποκαλύψει γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τιμωρηθεί.

Σύμφωνα με τη Sun, οι δηλώσεις αυτές εκνεύρισαν τον Μουρίνιο, ο οποίος τον προειδοποίησε και του κατέστησε σαφές πως αν δεν αισθάνεται καλά στην ομάδα θα πρέπει να σταματήσει τις δηλώσεις και να ζητήσει επίσημα μεταγραφή.

Φυσικά, ο Πογκμπά αντέδρασε, και όπως επισημαίνει η αγγλική εφημερίδα, τόνισε στον Μουρίνιο πως από εδώ και στο εξής δεν θα μιλάει στον ίδιο, αλλά στον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα!

Το… γυαλί στις σχέσεις των δύο ανδρών ραγίζει όλο και περισσότερο και αναμφισβήτητα δεν είναι καθόλου καλό για το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE