Η δυτική στο «ΑΕΚ Αρένα» θα… ξεχειλίζει από κόσμο – Τι γίνεται με τα εισιτήρια για τις άλλες κερκίδες

Η δυτική στο «ΑΕΚ Αρένα» θα… ξεχειλίζει από κόσμο – Τι γίνεται με τα εισιτήρια για τις άλλες κερκίδες

Επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ αναφέρει:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια για την εξέδρα Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), ενώ διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν μόνο για τις εξέδρες AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια) και θα διατίθενται από τα ταμεία του γηπέδου.

Η προπώληση εισιτηρίων από την Μπουτίκ του Σωματείου ολοκληρώνεται στις 15:00 και ακολούθως οι οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE