ΑΥΤΟΣ θα ΚΑΛΥΨΕΙ το αριστερό άκρο της άμυνας για την ΑΕΚ – Οι ΑΛΛΑΓΕΣ που έκανε ο Ιραόλα!

ΑΥΤΟΣ θα ΚΑΛΥΨΕΙ το αριστερό άκρο της άμυνας για την ΑΕΚ – Οι ΑΛΛΑΓΕΣ που έκανε ο Ιραόλα!

Ο Αντόνι Ιραόλα επέλεξε τον Τρουγιόλς αντί του Θωμά Ιωάννου και αυτός θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας στο ματς με τη Στουρμ Γκρατς (16/8).

Δείτε την ενδεκάδα της ΑΕΚ: Οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ του Ιραόλα για τον επαναληπτικό με τη Στουρμ Γκρατς!

Η πρώτη αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς έχει να κάνει με τον Τέτε ο οποίος πήρε την θέση του Κάσες με τον Ισπανό προπονητή να θέλει να δώσει ταχύτητα στην ομάδα του.

Ο Μόισοφ θα είναι το δεύτερο νέο πρόσωπο καθώς θα αγωνιστεί δίπλα στον Μίκελ στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου ήταν ο Τρουγιόλς στο παιχνίδι της Αυστρίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE