Επανήλθαν τα συστήματα της ΑΗΚ - Τι προβλήματα προέκυψαν

Επανήλθαν τα συστήματα της ΑΗΚ - Τι προβλήματα προέκυψαν

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (16/8) τα λογισμικά συστήματα της ΑΗΚ, καθώς η βλάβη που είχε προκύψει νωρίτερα σήμερα αποκαταστάθηκε, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Χριστίνα Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι τα συστήματα πληροφορικής της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου τέθηκαν νωρίτερα εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικού προβλήματος.
 
Από τις 11 π.μ. περίπου, δεν λειτουργούσαν η ιστοσελίδα της ΑΗΚ και το EAC Mobile app, ενώ τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών, όπως και το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης πελατών, δηλαδή οι τετραψήφιοι αριθμοί 11800 και 1818, λειτουργούσαν με περιορισμένες τεχνικές δυνατότητες.
 
Η ΑΗΚ απολογείται «για οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι πελάτες της».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE