ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωνές και αγανάκτηση στο ΓΣΠ - «Μια είσοδος για τόσο κόσμο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωνές και αγανάκτηση στο ΓΣΠ - «Μια είσοδος για τόσο κόσμο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Επιμέλεια: Ιάκωβος Ιακώβου

Το παιχνίδι λόγο του γεγονότος ότι εμπλέκεται Ισραηλινή ομάδα έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες ότι θα ισχύουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Όμως όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουμε στην κατοχή μας από αναγνώστες αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν έλειψαν και οι βρισιές από αγανακτισμένο κόσμο ο οποίος αναμένει στην σειρά για να καταφέρει να μπει στο γήπεδο.

Ένας από τους βασικούς λόγους για την αγανάκτηση είναι το ότι τοποθετήθηκε μια αψίδα ασφαλείας (ειδικές ακτινοδιασκοπικές μηχανές) για ολόκληρη κερκίδα κάτι που δημιουργεί καθυστέρηση.

Αυτό είχε ως συνεπακόλουθο χιλιάδες κόσμου να στριμωχτούν στην είσοδο του γηπέδου.

Να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία είχε ενημερώσει από προηγουμένως ότι θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι αλλά θα έπρεπε να τοποθετηθούν περισσότερες είσοδοι για να γίνεται πιο ομαλή η μετακίνηση των οπαδών και των δύο ομάδων.

Στο σημείο υπάρχει και drone της Αστυνομίας για παρακολούθηση των κινήσεων των οπαδών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top