ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια! Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ΑΠΟΕΛ – Μπερ Σεβά

Πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια! Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ΑΠΟΕΛ – Μπερ Σεβά

Τέλος στο πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Μπερ Σεβά με το σκορ να είναι στο 0-1 . Ένα παιχνίδι που πριν την έναρξη του μύριζε μπαρούτη και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετά νεύρα στο παιχνίδι τους. Δυνατές μονομαχίες, σκληρά φάουλ και μια διακοπή ήταν ο απόηχος του πρώτου ημιχρόνου. Όλα αυτά δεν βοήθησαν τις ομάδες να αναπτύξουν σωστά το παιχνίδι τους.

Από τα αρχικά στάδια του ημιχρόνου έγινε αυτό που προαναφέραμε. Μόλις στο 1΄λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής σταμάτησε την ροή του αγώνα λόγω ρήξης αντικειμένων από τους οπαδούς της Μπερ Σεβά. Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήρθε στο 11’ λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι να καταλήγει μόλις έξω. Από την άλλη οι Ισραηλινοί στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που βρήκαν κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μπεν Μπασάτ. Έγινε η επίθεση από τα αριστερά όπως επιτίθεται η Μπερ Σεβά από τον Οχαγιόν ο οποίος με σκαστή  σέντρα βρήκε τον Μπεν Μπασάτ και αυτός χωρίς πρόβλημα έκανε το 1-0 σε ανέπαφη εστία. Στην συνέχεια του ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε λίγο την απόδοση του και προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 31’ ο Ντε Βινσέντι και πάλι για τον ΑΠΟΕΛ βγήκε φάλτσα με τον τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Σε γενικές γραμμές η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είχε το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος αφού ήταν η ομάδα που κρατούσε μπάλα και δημιουργούσε ευκαιρίες. Χρειάζεται όμως καθαρό μυαλό και μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θες να πάρεις το σκυλάκι σου για μπάνιο; Αυτές είναι οι 7 dog-friendly παραλίες - Οι σοβαρές ελλείψεις και οι υποχρεώσεις των ιδιοκτητών

Επαναφέρει τη «σκιώδη κυβέρνηση» ο ΔΗΣΥ: Θωρακίζεται η Αννίτα με συμβούλους - Οι προσωπικές ατζέντες στελεχών

Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Γεννητούρια για το αγαπημένο ζεύγος – Ήρθε στον κόσμο η Ιωάννα Μελωδία – Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Αυξημένος ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων» - Προστατεύθηκαν κατοικίες και φωτοβολταϊκό πάρκο

Έκρηξη σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό – Τι δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις



ΥΠΕΣ: Βρισκόμαστε σε μια σημαντική στιγμή στο Κυπριακό

ΥΠΕΣ: Βρισκόμαστε σε μια σημαντική στιγμή στο Κυπριακό

Από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προβαίνει σε στοχευμένες και συγκεκριμένες κινήσεις που θα οδηγήσουν τις δύο πλευρές στον διάλογο, με μοναδική επιδίωξη την εξεύρεση μιας συνολικής λύσης στο κυπριακό ζήτημα, στο πλαίσιο που καθορίζεται στα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, και σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες της Ευρωπαϊκές Ένωσης και το Διεθνές Δίκαιο, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top