ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΣ φατσάρει ο Καραγιόλ…

ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΣ φατσάρει ο Καραγιόλ…

«Πάτησε” για περίπου 25 λεπτά στο χόρτο του Σταδίου «Μπρέτσκι” ο καινούργιος επιθετικός του Απόλλωνα, Μουσταφά Καραγιόλ. 

Είναι πολύ νωρίς να τον κρίνουμε αυστηρά τον άνθρωπο, πολύ περισσότερο που δείχνει ανέτοιμος. Επειδή δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα ή έστω με άλλη ομάδα. 

Είχαμε δει βίντεο, με τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του. Συν το μικρό ψεσινό δείγμα, μας φατσάρει παίχτης-μπουκαδόρος, ο Άγγλος με καταγωγή από τη Γκάμπια επιθετικός. 

Τι εννοούμε; Ότι πρόκειται για παίχτη που θα… ανοίγει με την ταχύτητα και την τεχνική του, τις αντίπαλες άμυνες. Μερικοί βιάστηκαν να τον χαρακτηρίσουν νέο Γκιέ. Δεν φαίνεται τόσο… ελαφρύς, όσο ο Ιβοριανός πρώην άσος του Απόλλωνα. 

Περιμένουν πολλά απ’ αυτόν οι τεχνικοί υπεύθυνοι και οι διοικούντες. Ο χρόνος θα το δείξει, αν θα τους δικαιώσει…  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE