ΠΑΦΟΣ-ΤΡΙΧΡΟΝΟ: Ποινή στον 30χρονο πατέρα – Παραδέχθηκε τα αδικήματα

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΙΧΡΟΝΟ: Ποινή στον 30χρονο πατέρα – Παραδέχθηκε τα αδικήματα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε την Παρασκευή (17/8) 30χρονος.

Πρόκειται για τον πατέρα του τρίχρονου παιδιού που εντοπίστηκε να κυκλοφορεί μόνο του τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου σε κεντρικό δρόμο της Πάφου.

Ο 30χρονος είχε κατηγορηθεί την Πέμπτη (16/8) γραπτώς και παραδέχθηκε τα αδικήματα που αφορούν παραβίαση του νόμου για την προστασία των παιδιών, κακομεταχείριση και εγκατάλειψη παιδιού κάτω των 16 ετών.

Στον 30χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή.

Υπενθυμίζεται ότι η 23χρονου μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι η ίδια εργαζόταν σε νυχτερινή βάρδια και το ανήλικο ήταν υπό την ευθύνη του πατέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατώτατοι μισθοί στα ξενοδοχεία: Ποιος πληρώνεται καλύτερα και ποιος λιγότερο; Από τη ρεσεψιόν μέχρι το μίνι μπαρ

Κατώτατοι μισθοί στα ξενοδοχεία: Ποιος πληρώνεται καλύτερα και ποιος λιγότερο; Από τη ρεσεψιόν μέχρι το μίνι μπαρ

Ο ξενοδοχειακός κλάδος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς της κυπριακής οικονομίας, απασχολώντας μεγάλο αριθμό εργαζομένων με ποικίλους ρόλους και αρμοδιότητες.

BEST OF TOTHEMAONLINE