Τραμπ προς Ερντογάν: «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραμπ προς Ερντογάν: «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την οργή του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, προκάλεσε η αρνητική απόφαση της τουρκικής δικαιοσύνης για την απελευθέρωση Αντριου Μπράνσον.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε σήμερα ότι η χώρα του δεν θα αποδεχτεί την κράτηση του χριστιανού πάστορα Άντριου Μπράνσον από τις τουρκικές αρχές «χωρίς να κάνει τίποτα», μία ημέρα αφότου ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών απείλησε την Άγκυρα με νέες κυρώσεις.

«Θα έπρεπε να μας τον έχουν δώσει πίσω εδώ και πολύ καιρό και η Τουρκία, κατά την άποψή μου, ενήργησε πολύ, πολύ άσχημα» είπε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

«Επομένως, δεν έχουμε δει ακόμη το τέλος αυτής της ιστορίας. Δεν πρόκειται να το δεχτούμε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Δεν μπορούν να παίρνουν τους ανθρώπους μας», συνέχισε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE