Απίστευτο! Μπήκαν σε ξενοδοχείο της Πάφου που δεν λειτουργεί και σήκωσαν ό,τι βρήκαν

Απίστευτο! Μπήκαν σε ξενοδοχείο της Πάφου που δεν λειτουργεί και σήκωσαν ό,τι βρήκαν

Υπόθεση κλοπής από συγκρότημα διαμερισμάτων που είναι εκτός λειτουργίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη του συγκροτήματος ότι κλάπηκαν από τέσσερα διαμερίσματα διάφορα ηλεκτρικά είδη, ψυγεία, κουζίνες, βρύσες, μηχανή κλαδέματος, ηλιακός, όλα συνολικής αξίας 4 χιλ. ευρώ.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως οι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν στα διαμερίσματα με κλειδιά που είχαν αποσπάσει.

Επίσης από αποθηκευτικό χώρο του συγκροτήματος απέσπασαν την μηχανή του κλαδέματος.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE