Θανατηφόρο στην Πάφο: Νεκρός ο 62χρονος Πέτρος Παπασάββας – Διπλοκάμπινο συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα
Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου με θύμα τον 62χρονο Πέτρο Πέτρου Παπασάββα, κάτοικο Λεμεσού με καταγωγή από Πραιτώρι.
Η άτυχη γυναίκα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, τα γόνατα και τα χέρια, μετά την επίθεση που δέχθηκε στο Chadderton του Μάντσεστερ την Πέμπτη 16/08.
Ευτυχώς η 93χρονη γυναίκα έλαβε εξιτήριο και αναρρώνει στην οικία της.
Σύμφωνα με τον Βρετανικό Τύπο, οι δράστες έφυγαν με άδεια χέρια καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα δεν τους άφησε να πάρουν τη τσάντας της.
Όπως αναφέρεται, η άτυχη γυναίκα περίμενε σε στάση λεωφορείου, γύρω στις 11:55 το πρωί της Πέμπτης, όπου την πλησίασαν οι δυο άνδρες προσπαθώντας να της αρπάξουν τη τσάντα.
Τότε η γυναίκα πρόβαλε αντίσταση με τους δράστες να την τραβάνε στο έδαφος όπου και κτύπησε στο κεφάλι.
Η Αστυνομία κάνει έκκληση σε όλους όσοι χρησιμοποιήσαν τη γραμμή Turf Lane, στο Chadderton αν μπορούν να αναγνωρίσουν τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο σημείο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις