ΕΛΛΑΔΑ: Όχημα με πέντε επιβάτες έπεσε από ύψος - Επέστρεφαν από διασκέδαση

ΕΛΛΑΔΑ: Όχημα με πέντε επιβάτες έπεσε από ύψος - Επέστρεφαν από διασκέδαση

Από ύψος τριών μέτρων έπεσε ένα αυτοκίνητο με πέντε νεαρούς επιβάτες, που επέστρεφαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/8) από τη διασκέδασή τους στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο έπεσε σε κοίτη χειμάρρου, λίγο μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου,. Το ατύχημα έγινε στο σημείο που ο δρόμος γίνεται πιο στενός. Ο 20χρονος οδηγός δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση από την άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα την εκτροπή του στην κοίτη.

Η παρέα στάθηκε μάλλον τυχερή. Χωρίς γρατσουνιά βγήκαν από το αυτοκίνητο ο νεαρός ο οδηγός και τρεις συνεπιβάτες, ένας 21χρονος, μία 18χρονη και μία 15χρονη. Μία ακόμη 18χρονη που επέβαινε στο αυτοκίνητο, τραυματίστηκε ελαφρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες.

Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.