Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη του Νίκου Τσιαλή

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη του Νίκου Τσιαλή

Η επίσημη Ομόνοια ενημερώνει ότι:

«Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη του Νίκου Τσιαλή, που απεβίωσε χθες σε ηλικία 74 χρόνων.

Υπηρέτησε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε δύσκολη χρονική περίοδο. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην εδραίωση του Συλλόγου.

Φόρεσε τη φανέλα με το τιμημένο τριφύλλι 50 φορές. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ και του Ομίλου Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η κηδεία του Νίκου Τσιαλή θα τελεστεί τη Δευτέρα, από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στον Στρόβολο, στις 17:00. Συλλυπητήρια η οικογένεια θα δέχεται από τις 16:00.

Αιωνία του η μνήμη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE