ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο σπίτι και το έκαναν «φύλλο και φτερό» - Χιλιάδες ευρώ η λεία

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στο σπίτι και το έκαναν «φύλλο και φτερό» - Χιλιάδες ευρώ η λεία

Χρυσαφικά και γυαλιά ηλίου, αξίας άνω των 7 χιλιάδων ευρώ, κλάπηκαν από οικία στην Ορόκλινη και η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 19/08 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ιδιοκτήτη κατοικίας στην Ορόκλινη ότι μεταξύ των ημερομηνιών 18 – 19 Αυγούστου και των ωρών 20.00 – 04.30 άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν και εισήλθαν στην οικία του ενώ απουσίαζε και έκλεψαν από το υπνοδωμάτιο διάφορα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κλάπηκαν ένας χρυσός σταυρός αξίας 200 ευρώ, συνολικά πέντε ζεύγη γυαλιών ηλίου αξίας 900 ευρώ, δύο διαμαντένια σκουλαρίκια 4 χιλιάδων ευρώ, ένα διαμαντένιο λευκόχρυσο δακτυλίδι 2 χιλιάδων ευρώ και δύο χρυσά βραχιόλια αξίας 200 ευρώ. Συνολικά η αξία τους ανέρχεται στις 7.300 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι οι δράστες απέκτησαν είσοδο στην κατοικία από το παράθυρο του μπάνιου που ήταν ανοικτό.

Η κατοικία δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ούτε κλειστό σύστημα παρακολούθησης ενώ τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE