34χρονη «έφυγε» λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του γιου της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

34χρονη «έφυγε» λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του γιου της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επέζησε από την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena και έχασε τη ζωή της το πρωί της Παρασκευής 18/08.

Η 34χρονη Jodie Leigh Priest από το Sheffield, βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Σαν Αντόνιο στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής 18/08.

Η τοπική Αστυνομία, πιστεύει πως η άτυχη 34χρονη μητέρα, πέθανε από φυσικά αίτια, ενώ η καλύτερή της φίλη αποκάλυψε πως σε μόλις λίγες μέρες θα γιόρταζαν τα γενέθλια του γιου της, ο οποίος θα γινόταν επτά χρόνων.

Όπως αποκάλυφθηκε η άτυχη γυναίκα ήταν επιζών του μακελειού που σημειώθηκε στο Manchester Arena τον Μάιο, ενώ υπέφερε από μετατραυματικό στρες.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.