Κόκκινοι φάκελοι (Κυπριακό ποδόσφαιρο) – Νέα δεδομένα κι εδώ;

Κόκκινοι φάκελοι (Κυπριακό ποδόσφαιρο) – Νέα δεδομένα κι εδώ;

Από τη στιγμή που θα συζητηθεί όχι απλά το ενδεχόμενο (πρόωρης) επιστροφής στις 14 ομάδες στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, αλλά το θέμα αύξησης των ομάδων σε… 16 (!), δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο αλλαγής ακόμα και στις αυστηρές ποινές που θέσπισε η ΚΟΠ επί προεδρίας του μακαρίτη Κωστάκη Κουτσοκούμνη!

Αν (τονίζουμε το «ΑΝ» για να μην παρεξηγηθούμε…) συμβεί κι αυτό, τότε ενδεχομένως να επιστρέψουμε στους παλιούς «καλούς» καιρούς, όπου η UEFA έστελνε τον ένα φάκελο στην ΚΟΠ μετά τον άλλο, για έντονη και ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένα παιχνίδια!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE