Στα χέρια του Υπ. Παιδείας η επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Στα χέρια του Υπ. Παιδείας η επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων

Στα χέρια του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη βρίσκεται η επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, την οποία απέστειλαν το απόγευμα της Κυριακής (19/8).
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, αφού υπάρχει κώλυμα να προσέλθουν οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις στο διάλογο, Δευτέρα (20/8) και Τρίτη (21/8), το σέβεται το Υπουργείο Παιδείας και θα καλέσει σε διάλογο τις εκπαιδευτικές οργανώσεις και τους γονείς τις αμέσως επόμενες ημέρες, θέλοντας να επιδείξει την αποφασιστικότητά του για τον εξορθολογισμό του δημόσιου σχολείου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE