Κέρδισε εύκολα την ΕΝΠ η Πάφος και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της

Κέρδισε εύκολα την ΕΝΠ η Πάφος και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της

Η Πάφος κέρδισε την ΕΝΠ με 3-0, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη απόψε (19/08) στο «Στέλιος Κυριακίδης» και έδειξε πανέτοιμη ένοψει της έναρξης του πρωταθλήματος, στέλνοντας παράλληλα, θετικά μηνύματα στον κόσμο της ομάδας.

Από την άλλη, η ομάδα του Παραλιμνίου προβλημάτισε στην πρόβα τζενεράλε της, όμως αυτά τα ματς είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα.

Το σκορ άνοιξε στο 40΄ ο Μπεριγκό, ο οποίος στο 58΄ σκόραρε και πάλι, γράφοντας το 2-0, με τον Ζαχαρίου να διαμορφώσει στο 61΄, το τελικό 3-0.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Πάφος (Πρέσλι): Μολ, Χολτ, Μπαγκάρντ, Καρώ, Φόλπρεχτ, Πολίτσι, Γιαννούλης, Σιρόκ, Μπεριγκό, Κουλς, Ζαχαρίου.

ΕΝΠ (Πάους): Κλέιμαν, Μέρτακκας, Βαλλιάνος, Αγγελή, Εκίθα, Ενόχ, Ουντότζι, Ζάρατε, Ανδρέου, Γιαζάλντε, Βάλντερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE