Ισοπαλία για την αντίπαλο της ΑΕΚ Λάρνακας – Αμυντικά κενά και επίθεση «φωτιά»

Ισοπαλία για την αντίπαλο της ΑΕΚ Λάρνακας – Αμυντικά κενά και επίθεση «φωτιά»

Με το… «χορταστικό» 3-3 ολοκληρώθηκε απόψε, το ματς της αντιπάλου της ΑΕΚ Λάρνακας, Τρέντσιν, με αντίπαλο τη Ντουνάισκα Στρέντα, για την 5η αγωνιστική της Φορτούνα Λίγκα στη Σλοβακία.

Η Τρέντσιν έχανε στο ημίχρονο με 0-1, με γκολ του Χουκ στο 30΄, όμως στην επανάληψη μπήκε πολύ δυνατά και έκανε την ανατροπή νωρίς, με τέρματα του Μάντσε στο 51΄ και 56΄.

Ο Χερτς ισοφάρισε στο 70΄ για τους φιλοξενούμενους, με την Τρέντσιν να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 81΄ με τον Ούμπινκ, όμως δεν μπόρεσε να κρατησει τη νίκη, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 87΄ από τον Μπάγιο.

Η Τρέντσιν έδειξε και απόψε, πως είναι πολύ επικίνδυνη από τη μέση και μπροστά, με γρήγορους και ποιοτικούς επιθετικούς, αλλά είναι τρωτή στην άμυνα, κάτι που θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE