ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας 38χρονος - Υπόθεση εμπρησμού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας 38χρονος - Υπόθεση εμπρησμού

Στη σύλληψη 38χρονου προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής (19/8) μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3:20 τα ξημερώματα, σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην επαρχία Λευκωσίας και όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν είχε τεθεί κακόβουλα.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα που ανήκει σε γυναίκα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 38χρονου, στη σύλληψη του οποίου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE