ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στην έξοδο πέραν των 900 – Προχωρά η Ελληνική

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στην έξοδο πέραν των 900 – Προχωρά η Ελληνική

Την Τετάρτη (22/8) είναι προγραμματισμένη να γίνει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας.

Στην ημερήσια διάταξη θα βρεθεί, προφανώς, η εξαγορά του καλού Συνεργατισμού και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 150 εκατομμύρια ευρώ.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας προϋποθέτει αυτή την αύξηση, την οποία θα εγκρίνουν οι μέτοχοι την Τετάρτη.

Εξάλλου, το μεσημέρι της Τρίτης (21/8) λήγει η παράταση που δόθηκε για το σχέδιο εθελούσιας εξόδου υπαλλήλων της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Αν και την Παρασκευή (17/8) είχαν επιλέξει το σχέδιο 910 εργαζόμενοι, εντούτοις δόθηκε η παράταση και τη Δευτέρα ο αριθμός αυξήθηκε στους 965.

Όπως επιβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ, Ελισσαίος Μιχαήλ, οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 960.

Νέες αιτήσεις αναμένονται τη Δευτέρα και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (21/8) δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τις 100.

Έγκριση ή απόρριψη των αιτήσεων θα γίνει από την Επιτροπεία της ΣΚΤ και ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE