ΛΟΝΔΙΝΟ: Επιτέθηκε και κτύπησε με σφυρί μητέρα και κόρη – Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στο κεφάλι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΟΝΔΙΝΟ: Επιτέθηκε και κτύπησε με σφυρί μητέρα και κόρη – Στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στο κεφάλι – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άνδρας, ηλικίας 27 ετών, επιτέθηκε σε μητέρα και κόρη που κινούνταν πεζές σε δρόμο του Λονδίνου και τις κτύπησε στο κεφάλι με σφυρί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο 27χρονος Joe Xuereb, συνελήφθη στην συνέχεια από την Αστυνομία του Λονδίνου, αφού αυτόπτες μάρτυρες, έδωσαν πληροφορίες για αυτόν.

Όπως περιέγραψαν γείτονες που είδαν το περιστατικό, ο δράστης σφυροκόπησε με μένος τις δύο γυναίκες, οι οποίες πρόκειται για μητέρα και κόρη, ηλικίας 64 και 30 ετών αντίστοιχα και τις άφησε αιμόφυρτες και σε άσχημη κατάσταση στον δρόμο.

Ο δράστης:

Μάλιστα, οι αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι να σημειωθεί ότι έσπευσαν αμέσως μετά την επίθεση να βοηθήσουν τις δύο γυναίκες, είπαν ότι ο 27χρονος μετά την επίθεση, έφυγε ήρεμος από το σημείο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12:10 μ.μ. της Κυριακής (19/8).

Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE