Λογικά ΜΕΤΡΗΣΑΝ τα κουκιά τους…

Λογικά ΜΕΤΡΗΣΑΝ τα κουκιά τους…

Αν δεν το πληροφορηθήκατε, σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνέλευση της ΚΟΠ, όπου θα τεθεί σε ψηφοφορία η εισήγηση για αύξηση (ξανά μανά) των ομάδων! 

Απαιτείται πλειοψηφία 4/5 για να περάσει η αλλαγή. Δηλαδή από τους 21 που έχουν δικαίωμα ψήφου, χρειάζονται 17 θετικοί ψήφοι. 

Λογικά οι εμπνευστές της προτεινόμενης αλλαγής, έχουν μετρήσει τα κουκιά τους, πριν αποφασίσουν να το πάνε το ζήτημα ενώπιον γενικής συνέλευσης. 

Αυτοί που τάσσονται υπέρ της αύξησης, σκέφτονται μόνο τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, τον Κύπριο προπονητή και πραγματικά «καίγονται” να βλέπουν περισσότερους γηγενείς στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. 

Τουλάχιστον αυτά (μεταξύ άλλων) μας πρόταξαν ως επιχειρήματα. Καλά να μας κάνουν και να τους χαιρόμαστε! 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE