ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στον Χαμπιαούρη ο Σιζόπουλος - Μεταφέρει τα αιτήματα των εκπαιδευτικών

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στον Χαμπιαούρη ο Σιζόπουλος - Μεταφέρει τα αιτήματα των εκπαιδευτικών

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, συναντάται το μεσημέρι της Δευτέρας (20/8) με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Χαμπιαούρη, στον οποίο  θα μεταφέρει το τι συζητήθηκε κατά την πρωινή συνάντηση με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Σιζόπουλος θα μεταβεί στην ΕΔΕΚ όπου θα έχει εκ νέου συνάντηση με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, τις οποίες θα ενημερώσει για το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Υπουργό Παιδείας.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του μετά την πρωινή συνάντηση των εκπαιδευτικών στα γραφεία της ΕΔΕΚ με τον κ. Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Φίλιος Φυλακτού, είπε ότι «εκείνο που έχει σημασία, αν πραγματικά όλοι μας επιδιώκουμε την ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς, πρέπει να σημειώσουμε εμφατικά μάλιστα ότι μιλούμε για την ύστατη προσπάθεια που καταβάλλεται αυτή τη στιγμή και με ένα χρονικό περιθώριο τις αμέσως επόμενες ημέρες».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE