ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκτεθειμένο σε κίνδυνο πάνω σε μοτοσικλέτα μικρό παιδί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εκτεθειμένο σε κίνδυνο πάνω σε μοτοσικλέτα μικρό παιδί

Η μοτοσικλέτα εντοπίστηκε να κινείται στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στον Άγιο Δομέτιο, με οδηγό τον πατέρα και τον περίπου 4 ετών γιο του να είναι διπλοκαβάλα. Οι δύο τους δεν έφεραν κράνος.

Μάλιστα η μοτοσικλέτα ήταν μεγάλου κυβισμού, τύπου «motto cross».

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν οδηγοί που κινούνταν στον συγκεκριμένο δρόμο το μεσημέρι της Δευτέρας (20/8).

Όπως ανέφερε πηγή του ThemaOnline στην ιστοσελίδα, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν καταγγείλει αρκετές φορές τόσο στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου, όσο και στην Τροχαία Λευκωσίας και Αρχηγείου, διάφορα περιστατικά με μοτοσικλέτες, χωρίς ωστόσο να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για να περιοριστούν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι καταγγελίες γίνονται γιατί καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, κυκλοφορούν τέτοιου τύπου μοτοσικλέτες που οδηγούνται κυρίως από νεαρούς, χωρίς πινακίδες και κράνη και κάνουν ανάστατη την περιοχή.

Μάλιστα, στους δρόμους Γρηγόρη Αυξεντίου και Δημοκρατίας, έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται συνήθως μοτοσικλέτες.

Μ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.