ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Απέστειλε την απάντησή του στους εκπαιδευτικούς ο Υπουργός

ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΙΔΕΙΑ: Απέστειλε την απάντησή του στους εκπαιδευτικούς ο Υπουργός

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Χαμπιαούρης, απέστειλε το απόγευμα της Δευτέρας 20/08 απάντηση του προς τις εκπαιδευτικές οργανώσεις σε σχέση με το αίτημα των οργανώσεων για να μεταφερθεί η συνάντηση τους από τη Δευτέρα και Τρίτη, όπως αναφερόταν στην τελευταία επιστολή του Υπουργού προς τις οργανώσεις, σε Τετάρτη 22/08.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο Υπουργός στην επιστολή του καθορίζει διαδοχικές συναντήσεις με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις την Τετάρτη και ακολούθως την Πέμπτη 23/08 κοινή συνάντηση με όλες τις οργανώσεις και εν συνεχεία συνάντηση του με τους οργανωμένους γονείς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE