Ακόμη μία και… Ζίλινα – Ο παίκτης που μπαίνει στο αεροπλάνο και η τριάδα

Ακόμη μία και… Ζίλινα – Ο παίκτης που μπαίνει στο αεροπλάνο και η τριάδα

Ακόμη μία προπόνηση στην Κύπρο και έπειτα ταξίδι με τελικό προορισμό τη Ζίλινα Σλοβακίας.

Η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει το πρωί της Τρίτης (21-08) προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους και ακολούθως θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας για τη Βιέννη, όπου στη συνέχεια οδικώς με πούλμαν θα πορευθεί προς Ζίλινα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας προπονήθηκε κανονικά χωρίς προβλήματα ο Μάριος Αντωνιάδης.  Ο Κύπριος αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αύριο στην αποστολή της ΑΕΚ για τη Σλοβακία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Τρέντσιν.

Δεν θα είναι στο αεροπλάνοι οι Λαμπάν, Ιωάννου και Καταλά…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE