ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ: Βρήκαν έμφορτο πιστόλι κοντά στην οικία – Ένταλμα σύλληψης εναντίον Ελληνοκύπριου

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ: Βρήκαν έμφορτο πιστόλι κοντά στην οικία – Ένταλμα σύλληψης εναντίον Ελληνοκύπριου

Συνεχίζονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε νηπιαγωγείο στη Λάρνακα τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/8).

Όπως κατέστη σαφές, το νηπιαγωγείο, ιδιοκτησία 41χρονης, έγινε στόχος λόγω οικονομικών διαφορών του συζύγου της.

Τον περασμένο Ιούνιο, μάλιστα, το όχημά του είχε γίνει στόχος κακοποιών, οι οποίοι είχαν ρίξει αριθμό πυροβολισμών εναντίον του.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Δευτέρας, η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον Ελληνοκυπρίου που απουσιάζει μάλλον στο εξωτερικό.

Επίσης, γύρω στις 18:00 εντοπίστηκε σε χωράφι πίσω από την οικία του ζεύγους έμφορτο πιστόλι, το οποίο εξετάζεται στο ΤΑΕ Λάρνακας.

A.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE