ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ: Βρήκαν έμφορτο πιστόλι κοντά στην οικία – Ένταλμα σύλληψης εναντίον Ελληνοκύπριου

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ: Βρήκαν έμφορτο πιστόλι κοντά στην οικία – Ένταλμα σύλληψης εναντίον Ελληνοκύπριου

Συνεχίζονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε νηπιαγωγείο στη Λάρνακα τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/8).

Όπως κατέστη σαφές, το νηπιαγωγείο, ιδιοκτησία 41χρονης, έγινε στόχος λόγω οικονομικών διαφορών του συζύγου της.

Τον περασμένο Ιούνιο, μάλιστα, το όχημά του είχε γίνει στόχος κακοποιών, οι οποίοι είχαν ρίξει αριθμό πυροβολισμών εναντίον του.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Δευτέρας, η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον Ελληνοκυπρίου που απουσιάζει μάλλον στο εξωτερικό.

Επίσης, γύρω στις 18:00 εντοπίστηκε σε χωράφι πίσω από την οικία του ζεύγους έμφορτο πιστόλι, το οποίο εξετάζεται στο ΤΑΕ Λάρνακας.

A.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE